Tera Yatırım iştiraki Barikat İnternet Güvenliği Aralık ayında 650 milyon liralık sipariş aldı [FNC-NEWS]
- 31.12.2025 19:34
Tera Yatırım iştiraki Barikat İnternet Güvenliği Aralık ayında 650 milyon liralık sipariş aldı.
KAP açıklaması şöyle:
Şirketimiz Tera Yatırım Teknoloji Holding A.Ş. (TEHOL)'nin iştiraki olan Barikat İnternet Güvenliği Ticaret A.Ş., 2025 yılı Aralık ayı içerisinde kamu ve özel sektörün siber güvenlik ihtiyaçlarına yönelik olarak toplamda 650.000.000 TL tutarında yeni sipariş almıştır.
Söz konusu siparişler stratejik kamu kurumları, finansal kuruluşlar, ulaştırma ve perakende sektörlerini kapsamakta olup, ileri seviye siber güvenlik çözümleri, güvenlik operasyon merkezi (SOC) hizmetleri, DDoS koruma sistemleri ve yerli siber güvenlik yazılımlarını içermektedir.
Alınan siparişlerin şirketimizin konsolide finansallarına ve operasyonel büyümesine olumlu katkı sağlaması beklenmektedir.
ForInvest Haber