Horoz Lojistik, 3 yıl süreyle şekerleme ve bisküvili ürün depolaması konusunda anlaşma yaptı [FNC-NEWS]

  • 08.12.2025 18:46


Horoz Lojistik, yurt içi bir üreticiyle, 3 yıl süreyle şekerleme ve bisküvili ürün depolaması konusunda anlaşma yaptı. Anlaşma kapsamında 3 yılda 450 milyon TL ciro üretimi öngörülüyor.
KAP'ta yer alan açıklama şöyle:
Yurt içi Dağıtım ve Depolama faaliyetleri kapsamında, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde dağılmış 98 lokasyonda operasyonel faaliyetlerini sürdüren şirketimiz, 2025 yılında yaklaşık 70.000 m2 kapalı alan kapasite ilavesiyle, 2026 yılında bu alandaki faaliyetlerine hız verecektir. 
Bu kapsamda devam eden görüşmelerden bir tanesi bugün sonuçlanmış olup Şirketimiz, sert şekerleme, toffee şekerleme, çikolata, bar tipi ürünler, liquorice, jelly ve bisküvili ürünler üreten gıda sektörünün öncü şirketi ile, depoculuk faaliyetleri kapsamında hizmet vermek üzere 3 yıllık anlaşmaya varmıştır.
Anlaşma kapsamında 25.480 palet ürün depolaması ve katma değerli hizmetleri gerçekleştirilecek olup, anlaşmaya konu işin bugünkü değerler ile toplam 3 yıl içerisinde yaklaşık 450.000.000 TL tutarında ciro üretmesi öngörülmektedir.
Depoculuk faaliyetleri kapsamında imzalanacak olan yeni anlaşmalarla birlikte, bu iş alanının önümüzdeki dönemde ciro ve karlılık kalemlerine katkı sağlaması beklenmektedir.
ForInvest Haber