Rekabet Kurulu, Türk Tuborg'un Antalya Alkollü ve Alkolsüz İçecek'i devralınmasına onay verdi [FNC-NEWS]

  • 24.09.2025 06:34


Rekabet Kurulu, Türk Tuborg'un Antalya Alkollü ve Alkolsüz İçecek Sanayi ve Ticaret AŞ ve bağlı ortaklıklarının hisselerinin tamamının devralınmasına onay verdi.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimiz tarafından 10 Haziran 2025 tarihli Özel Durum Açıklamasında kamuoyu ile paylaşıldığı üzere Antalya Alkollü ve Alkolsüz İçecek Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve bağlı ortaklıklarının hisselerinin tamamının devralınmasına yönelik işlem, Rekabet Kurulu'nun 18.09.2025 tarihli toplantısında onaylanmış ve bugün Şirketimize tebliğ edilmiştir.
Pay devir süreci, kapanış koşullarının ve diğer iş ve işlemlerin tamamlanması ile sonlanacak olup, konuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır."

ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter