Hazine Bakanı Şimşek, 15 Ocak'ta Londra'da düzenlenecek konferansta konuşacak [FNC-NEWS]
- 06.01.2025 21:00
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gelecek hafta BofA Securities tarafından Londra'da düzenlenecek olan Türkiye Konferansı'na katılacak.
Türkiye'den birçok banka ve şirketin yatırımcılarla bir araya geleceği konferans, 15-16 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Akbank, AG Anadolu Grubu, BİM, Coca-Cola İçecek, Doğuş Otomotiv, Ford Otomotiv, Erdemir, Koç Holding, Migros, MLP Sağlık, Pegasus, Sabancı Holding, Tüpraş, THY, Türk Telekom, Turkcell, Türkiye İş Bankası, Şişecam, Vakıfbank ve Yapı Kredi, yöneticileri konferansta yatırımcılarla bir araya gelecek.
Konferansın ilk günü BofA Securities EMEA Bölgesi Başkanı Brain Weinstain'in hoşgeldin konuşmasıyla başlayacak ardından Bakan Şimşek'in açılış konuşması gerçekleştirilecek.
Önümüzdeki günlerde Londra'da gerçekleştirilecek bir başka konferans ise Citi tarafından "Gelişen Piyasalar Avrupa" olacak. Söz konusu konferans 8-9 Ocak tarihlerinde düzenlenecek.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter