Ebebek/Erdoğmuş: Yılın geri kalanında yurt içinde büyümemizi sürdürürken, yurt dışı atılımlarımız için de çalışmaya devam edeceğiz [FNC-NEWS]

  • 25.10.2024 06:21


Ebebek Mağazacılık AŞ Grup CEO?su Halil Erdoğmuş, "Yılın geri kalanında yurt içinde büyümemizi sürdürürken, yurt dışı atılımlarımız için de çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Erdoğmuş, 2024 yılı üçüncü çeyrek finansallarına ilişkin değerlendirmede bulundu.
Erdoğmuş şunları söyledi:
?Şirketimizin 2024 yılının ilk yarısındaki mağazalaşma hızını koruyarak, hamdolsun 2024 yılının üçüncü çeyreği sonu itibarıyla mağaza sayımızı 257?ye çıkarmış bulunmaktayız. 2024 yılının üçüncü çeyreğinde mağazalarımızdaki ziyaretçi sayısı 12,3 milyona ulaşırken, ebebek.com sitemizde toplam 31,9 milyon ziyaretçi ağırladık. Aynı dönemde satılan ürün adedi, 2023 yılının üçüncü çeyreğine göre %9 artış göstererek 22,7 milyona ulaştı. Enflasyon muhasebesi öncesi finansal tablolarımıza göre, 2024 yılının üçüncü çeyreğinde hasılatımız, 2023 yılının aynı dönemine kıyasla %72 oranında, FAVÖK?ümüz ise %95 oranında artış göstermiştir. Enflasyon muhasebesi uygulamaları çerçevesinde hazırlanan finansal tablolarımızda ise aynı dönemde hasılatımız %11 artmış, FAVÖK?ümüz ise yaklaşık 9 katına çıkmıştır. Yılın geri kalanında, inşallah yurt içinde büyümemizi sürdürürken, yurt dışı atılımlarımız için de çalışmaya devam edeceğiz. İngiltere pazarında mağazalaşma stratejimiz doğrultusunda, 2025 yılının ilk çeyreğinde Londra?da açmayı hedeflediğimiz üç mağazamız için kira sözleşmelerimizi imzaladığımızı, ayrıca Kuzey Irak'ta Erbil, Süleymaniye ve Duhok şehirlerinde mağaza açma için fizibilite çalışmalarına başladığımızı daha önce duyurmuştuk. Yılın son çeyreğine girerken, ilk 9 ayda gösterdiğimiz başarıyı, son çeyrekte de sürdürerek yılı başarılı sonuçlarla kapatacağımıza inanıyorum.?

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter