Meka Beton bağlı ortaklığı Meta İthalat İhracat, Orta Amerika ve Avrasya pazarları için iki distribütörlük sözleşmesi imzaladı [FNC-NEWS]

  • 24.11.2023 06:20


Meka Beton bağlı ortaklığı Meta İthalat İhracat ile yurt dışındaki yerleşik bir şirket arasında Orta Amerika ve Avrasya pazarları için iki distribütörlük sözleşmesi imzalandı.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şövyle denildi:
"Şirketimizin %100 şirket payına sahip olduğu bağlı ortaklığımız Meka İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret A.Ş. ile yurt dışındaki yerleşik bir şirket arasında Orta Amerika pazarında Kırma Eleme Tesisi ve Beton Santrali satışı konusunda Distribütörlük Sözleşmesi imzalanmıştır.
Söz konusu Distribütörlük Sözleşmesi kapsamında satışa konu olacak ürünlerin üretimi ve tedariki Şirketimiz tarafından yapılacaktır.
Şirketimizin %100 şirket payına sahip olduğu bağlı ortaklığımız Meka İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret A.Ş. ile yurt dışındaki yerleşik bir şirket arasında Avrasya pazarında Kırma Eleme Tesisi ve Beton Santrali Satışı konusunda Distribütörlük Sözleşmesi imzalanmıştır.
Söz konusu Distribütörlük Sözleşme kapsamında satışa konu olacak ürünlerin üretimi ve tedariki Şirketimiz tarafından karşılanacaktır.
"

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter