Anatolia Tanı'nın ilave yüzey temizleme ve kaplama tesisi projesi ile ilgili 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi [FNC-NEWS]

  • 28.03.2023 13:47


Anatolia Tanı İstanbul Endüstri ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi tarafından yapılması planlanan ilave yüzey temizleme ve kaplama tesisi projesi ile ilgili 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verildi.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"İSTANBUL ili TUZLA, ilcesi İstanbul Endüstri ve Ticaret Serbest Bölgesi, Aydınlı Serbest Bölge Mahallesi, Matraş Caddesi, No:18/Z02 G22b13a3c Pafta, 162 Ada, 6 Parsel (1620 m2) mevkiindeki ANATOLİA TANI VE BİYOTEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ ARAŞ. GELİŞ. SAN. VE TİC. A.Ş. İSTANBUL ENDÜSTRİ VE TİCARET SERBEST BÖLGE ŞUBESİ tarafından yapılması planlanan İLAVE YÜZEY TEMİZLEME VE KAPLAMA TESİSİ projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince İLAVE YÜZEY TEMİZLEME VE KAPLAMA TESİSİ projesi'ne Valiliğimizce 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verilmiştir. "

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter