BASIN BÜLTENİ- Promogift İstanbul, 8-11 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü?nde gerçekleşecek [FNC-NEWS]

• 05.07.2022 13:15

Tarsus Türkiye Fuarcılık ile PROMASİAD iş birliğinde düzenlenen Promogift İstanbul, kurumsal tanıtım ve reklam ürünleri sektöründe, bölgenin yeni buluşma noktası olacak. Bu yıl, SIGN İstanbul fuarı içerisinde toplam 13 bin metrekarelik özel bir sergileme alanında gerçekleşecek organizasyona 90?dan fazla marka katılacak. Başta KOBİ?ler olmak üzere, holdinglerden özel hastanelere, otellerden kamu kurumlarına kadar promosyon malzemeleri tedarik etmek isteyen her sektörden firma, binlerce yeni ürün tasarımının bir arada sunulacağı Promogift İstanbul?da aradığını bulacak.
Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul ile eş zamanlı olarak 8-ğe sahip global promosyon pastasından daha fazla pay almasını hedefliyor.
Sürdürülebilirlik için geri dönüşümlü promosyon ürünleri Promogift İstanbul?da!
Yurt içi ve yurt dışından promosyon firmaları, kurumsal tanıtım ve reklam ürünlerine dair tüm yeni trend tasarımlarını, Eylül ayındaki Promogift İstanbul özel bölümünde görücüye çıkaracak. Organizasyonda başta geri dönüşümlü ürünler olmak üzere, kurumsal tanıtım ürünleri, promosyon baskı sistemleri, kurumsal tekstil ürünleri, hediyelik eşya ürünleri, kırtasiye ve ofis aksesuarları, teknoloji ve elektronik eşyalar ile matbaa ürünleri bir arada sergilenecek.
Bu yıl öyerini alacak.