Fibabanka ile OYAK Yatırım Uzmanlıklarını Birleştiriyor.

  • 19.06.2018 12:45

Fibabanka ile OYAK Yatırım Uzmanlıklarını Birleştiriyor.

Fibabanka ve OYAK Yatırım’dan yeni iş birliği.

Fibabanka müşterileri artık sermaye piyasaları araçlarını kullanabilecek.

Fibabanka ile OYAK Yatırım geçtiğimiz günlerde yeni bir anlaşmaya imza attı.  Anlaşmaya göre Fibabanka müşterileri artık Menkul Kıymetler piyasalarında işlem yapabilecekler.

Anlaşmaya göre; Fibabanka müşterileri hisse senedi alım satımı, tahvil, bono, Eurobond alım satımı, yatırım fonları gibi sermaye piyasası işlemlerini artık güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek. Fibabanka müşterileri bu ürünlerin kullanımı dışında yatırım danışmanlığı hizmeti de alabilecekler.

1982 yılından bu yana deneyimli kadrosu, istikrarlı pazar payı, yaygın satış ve dağıtım ağı, güçlü yerel müşteri portföyü, kurumsal finansman anlaşmalarında inovatif ve yaratıcı tavrı, uluslararası yatırım bankaları ile iyi ilişkileri, güçlü mali yapısı, sektörel deneyiminin yaygınlığı ve geçmiş tecrübeleri ve profesyonel alanda liderliği  ile tüm menkul kıymet piyasalarında faaliyet gösteren OYAK Yatırım, Ocak 2015 itibariyle SPK tarafından en kapsamlı faaliyet iznine sahip “Geniş Yetkili Aracı Kurum” olarak yetkilendirilen ilk aracı kuruluşlardan biridir.

OYAK Yatırım , sabit getirili menkul kıymetler, yatırım fonları, hisse senedi, vadeli ve opsiyon piyasası, özel portföy ürünleri ve kaldıraçlı alım satım işlemleri gibi geniş ürün yelpazesinin yanı sıra halka arzlar, özelleştirme danışmanlığı ve proje finansmanı gibi hizmetlerde de deneyim ve bilgi birikimini yatırımcılarına sunmaktadır. Yaygın şube ağının yanı sıra, etkin dijital platformlarıyla hizmet veren OYAK Yatırım , her biri konusunda uzman çalışanlarıyla, müşterilerin ihtiyacını anlamayı ve doğru çözümler üretmeyi amaçlamaktadır.

OYAK Yatırım’ın Türkiye piyasasındaki tecrübesi ve Fibabanka’nın istikrarlı büyüme stratejisi,  finansal öncülüğü ve geniş müşteri ağı ile sermaye piyasasında yapılacak olan anlık işlemler, bankacılık sektörü adına gelecek için önemli bir adım olacaktır.