GSRAY, ENJSA, PASEU, TSKB, ISGYO ve VKGYO paylarının piyasasındaki işlemlerle ilgili bir kişi hakkında 1 ay tedbirler uygulanacak [FNC-NEWS]

  • 09.11.2023 06:22


GSRAY, ENJSA, PASEU, TSKB, ISGYO ve VKGYO paylarının piyasasındaki işlemlerle ilgili bir kişi hakkında 1 ay tedbirler uygulanacak.
Borsa İstanbul'dan KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Borsa İstanbul A.Ş.Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesiçerçevesinde, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. (GSRAY), EnerjisaEnerji A.Ş. (ENJSA), Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. (PASEU), TürkiyeSınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB), İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(ISGYO) ve Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (VKGYO) paylarınınpiyasasında, Yönerge'nin 6.maddesindebelirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcıhakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 09/11/2023tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlemYasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesininKısıtlanması" tedbirleri uygulanacaktır.




Yatırımcı Adı ve Soyadı
 
 


MKK Sicil Numarası
 
 




Barış GÖRMÜŞOĞLU20465802
Tedbirlerin uygulanacağıson tarih08/12/2023'tür.

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter