Servet GYO, Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ile kolaylaştırılmış usulde birleşmenin iptali için SPK başvurdu [FNC-NEWS]

  • 04.04.2023 06:20


Servet GYO, yüzde 100 iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşl. AŞ ile kolaylaştırılmış usulde birleşmenin iptali için Sermaye Piyasası Kurulu'na(SPK) başvurdu.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"31.01.2023 tarihinde kamuya duyulduğu üzere Şirketimizin paylarının tamamı kendisine ait olan Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşmesine izin verilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştı.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 03/04/2023 tarih ve 2023/5 sayılı toplantısında
Devam eden başvuru sürecinin, Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş. portföyünde yer alan gayrimenkullerden biri olan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi 1463 ada 143 parselde yer alan binaya dair Sermaye Piyasası Kurulu tarafından talep edilen işlemlerin tamamlanmasını müteakip yeniden başvuru yapmak üzere sonlandırılmasına karar verilmiş ve başvurumuzun işlemden kaldırılması talebiyle Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmiştir."

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter