BASIN BÜLTENİ-Fersan, Horeca sektöründe önemli adımlar Ev Dışı Tüketim kanalında bayi/bölge olarak %300 büyüme sağladı [FNC-NEWS]

  • 18.05.2022 13:15


Ev dışı tüketim kanalındaki çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Fersan Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Gürhan Güven, ?Ocak ayından bu yana ev dışı tüketim kanalında çalışmalarımızı çok yoğun bir şekilde yürütüyoruz. EDT kanalında bayi sayımızı 2022 yılı birinci çeyrekte altıya çıkardık ve bayi/bölge olarak %300 büyüme sağladık. Muğla Bölge ve Antalya Bölge?den oluşan EDT alanımızı da üç ay içerisinde Marmaris Bölge, Manavgat-Alanya Bölge, Ankara Bölge ve İzmir Bölge?ye hizmet veren bayiler ekleyerek kanalımızı genişlettik.? dedi.
Güven, ?Mevcut ulusal zincir müşterilerimizi ve potansiyel ev dışı tüketim ulusal müşteri portföyümüzü de geliştirmek için çalışmalarımız sürüyor. Öte yandan yurt içinde yeni kategorilere giriş yapmayı planlıyoruz. Biz sirke ve turşunun geleneksel tarafını koruyarak sonraki nesillerin de bu faydalı tüketim alışkanlığını devam ettirmesini istiyoruz. 2021 yılında büyümemizi sürdürdük. Değişken bir ekonomi içinde yer aldığımızdan şirket mevcudiyetini korumak, piyasa hareketliliğine karşı çevik hareket etmek ve nihayet karlılık noktasında da kendimizi güçlü kılmak için çok çalıştık ve karşılığını da aldık. 2022 sonuna kadar EDT kanalında büyümemiz devam edecek. İç piyasada sirke kategorisinde lider olduğumuz pazar payımızı daha da genişleteceğiz. İhracatta ise Avrupa pazarında yeni noktalara ulaşabilme hedeflerimiz var.? şeklinde konuştu.

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://www.metalsmarket.net
https://www.montelnews.com/tr
http://twitter.com/ForeksTurkey