BASIN BÜLTENİ-KFC, hayata geçirdiği “Mutfak Ortada” projesi ile misafirlerini mutfaklarına davet edecek

  • 19.11.2019 18:10

Türk halkını 30 yıldır parmak ısırtan lezzetteki tavuklarıyla
buluşturan KFC, hayata geçirdiği “Mutfak Ortada” projesi ile
misafirlerini mutfaklarına davet edecek. Bu ziyaretler sırasında her
sabah taze olarak gelen yerli üretim tavukların saklama koşulları,
pişirme teknikleri, mutfak teknolojisi, tavukların ve diğer gıda
ürünlerinin mutfağa ulaşımı sonrası tüm süreçler misafirlere
aktarılacak. Tavuk severler, parmakisirtanlezzet.com adresindeki
Mutfak Ortada başlığı altında yer alan başvuru formunu doldurarak KFC
mutfaklarını ziyaret etme fırsatı yakalayacak.
Türkiye’yi 30 yıldır parmak ısırtan lezzetleri ile buluşturan KFC,
çok önemli bir adım atarak “usta şeflerinin” taptaze hazırlayıp
pişirdiği yerli üretim tavuklarının tüm hazırlık detaylarını mutfağını
açarak paylaşacak. Dileyen misafirler parmakisirtanlezzet.com
adresinden başvuru formunu doldurarak “Mutfak Ortada” projesi
kapsamında KFC’nin mutfağını ziyaret edebilecek. Bu proje ile
misafirler, usta şeflerden KFC tavuklarının sırrını öğrenecek ve
taptaze yerli üretim tavukların KFC mutfaklarına ulaştığı ilk andan,
misafire sunumuna kadar her anını keşfetme fırsatını yakalayacak.
Bugün itibarıyla İstanbul ve Bursa’da seçilen KFC restoranında
başlayan projenin önümüzdeki günlerde İzmir, Ankara, Gaziantep,
Antalya ve Adana’da da hayata geçirilmesi planlanıyor.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan KFC’nin Pazarlamadan Sorumlu
Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Emre Manço şunları söyledi: “Bu proje
ile KFC’yi hızlı servis restoran markalarından ayıran ve dünyanın en
büyük tavuk restoran zinciri yapan ustalığımızı misafirlerimize
göstermeyi hedefliyoruz. Bu leziz projede yer almak isteyen herkes,
parmakisirtanlezzet.com adresinden kolayca başvuru yapabiliyor.
Yaklaşık 1 saat süren turlarda usta şeflerimiz tarafından
misafirlerimize tavuklarımızın hazırlanma süreci gösteriliyor.
Restoranlarımıza her sabah yerel üreticilerimizden taze olarak gelen
tavukların saklama koşulları, pişirme teknikleri, mutfak teknolojimiz,
tavukların ve diğer yan ürünlerimizin mutfaklarımıza ulaşımı sonrası
tüm süreç anlatılıyor. Turun sonunda katılımcılar ücretsiz olarak özel
tarifli lezzetli tavukların tadına bakma fırsatı elde ediyor. Şu an
projenin ilk ayağını gerçekleştiriyoruz. 2020 hedeflerimiz arasında bu
projeye dâhil olacak restoran sayımızı kademeli olarak artırmak var.”

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey