***CCOLA*** COCA-COLA İÇECEK A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

  • 27.09.2016 15:45

***CCOLA*** COCA-COLA İÇECEK A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Şirketimiz uzun vadeli gelişim planları doğrutusunda ve Yönetim Kurulunun 27 Eylül 2016 tarihli kararı ile 1 Ocak 2017'den geçerli olmak üzere Coca-Cola İçecek A.Ş. (CCİ) üst yönetiminde, tümü CCİ İcra Kurulu Başkanı Burak Başarır'a bağlı olacak şekilde, bazı değişiklikler olacaktır.
Daha önce 2002-2005 yılları arasında CCİ'nin Mali İşler Direktörü olarak görev yapan Michael Coombs Şirketimiz Mali İşler Direktörü olacaktır. Geçen 10 yıllık dönemde kendisi Coca-Cola Central Japan'ın Başkan ve İcra Kurulu Başkanı, Tone Coca-Cola Bottling Company Başkanı ve Mali İşler Direktörü ile Coca-Cola Japan Company Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.
Ocak 2010'dan bu yana Şirketimiz Mali İşler Direktörü olan N. Orhun Köstem Orta Doğu ve Pakistan Bölge Direktörü görevine atanacaktır.
Mayıs 2015'ten bu yana Orta Doğu ve Pakistan Bölge Direktörü görevini sürdürmekte olan John Seward 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle Şirketimizden ayrılacaktır.
Ocak 2014'den bu yana CCİ'nin Ticari Mükemmellik Direktörü görevini yürüten Tugay Keskin Türkiye Genel Müdürü görevine atanacaktır. Ocak 2014'den bu yana Türkiye Genel Müdürü görevini sürdürmekte olan Lisani Atasayan Orta Asya Bölge Başkanı olurken, Ocak 2014'den bu yana Orta Asya Bölge Başkanı olan Osman Kazdal ise Ticari Mükemmellik Direktörü görevine gelecektir. 





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/558357


BIST