***ATLAS***ATLAS MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Sonucu )

• 05.06.2015 16:14

Adres Büyükdere Cad. No:171 Metrocity A Blok K:17 1.Levent/Şişli/İSTANBUL
Telefon 212 - 3441289
Faks 212 - 3441286
Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 212 - 3441289
Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 212 - 3441286
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
Özet Bilgi 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu

Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü? Evet

Genel Kurul Türü Olağan
Tarihi ve Saati 05.06.2015 14:00
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2014
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2014
Genel Kurul Yapıldı mı? Evet
Alınan Kararlar Olağan Genel Kurul 2.Toplantısında görüşülen hususların bir kısım maddelerine ilişkin özet aşağıda yer almaktadır. Toplantı Tutanağının tam metni özel durum açıklaması ekindedir.
- 2014 yılı Bağımsız Denetim Raporu ve Yönetim Kurulu Faaliyet raporu onaylanmıştır.
- 2014 yılı faaliyetleriyle ilgili olarak dönem içinde görev alan Yönetim Kurulu Üyelerinin ibra edilmeleri ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildi.
- Şirket Yönetim Kurulu Başkanı olan Fatma ÖZTÜRK GÜMÜŞSU tarafından, Yönetim Kurulu üyeliklerine 3 yıllığına yeniden seçilmesi hususu önerge olarak Toplantı Başkanlığına sunuldu. Söz konusu önerge 28.11.2012 tarih ve 28481 sayıl Resmi Gazete?de yayımlanan Anonim Şirketlerin Genel Kurul Toplantılarının Usul ve Esasları ile Bu tToplantılarda Bulunacak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcileri Hakkında Yönetmeliğin 25. Maddesinin (1) numaralı fıkrasının (c) bendi uyarınca gündemde olmasa dahi görüşülebilecek bir husus olduğundan Genel Kurulda oylamaya sunuldu ve önerge oy birliği ile kabul edildi. Söz konusu önergeye istinaden yapılan oylamada Şirketin Yönetim Kurulu Üyeliğine Fatma ÖZTÜRK GÜMÜŞSU, Çağla ÖZTÜRK ve Çiğdem ÖZTÜRK?ün, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Dr. Şahin ASLANTAŞ ve Ayşe Hümay YILDIZ?ın 3 (üç) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmesine oybirliği ile karar verildi.
- Şirketimizin 2014 yılı faaliyetleri sonucu Sermaye Piyasası Mevzuatına göre oluşan 167.522 TL?lik dönem zararının (Yasal Kayıtlara Göre 163.625,78 TL)?nin, geçmiş yıllar zararları hesabına kaydedilmesi nedeniyle dağıtılacak dönem karı olmadığından, kar payı dağıtılmamasına ilişkin Yönetim Kurulu teklifi Genel Kurul?un tasvibine sunuldu ve bu husus ittifakla kabul edildi.
- Yönetim Kurulu Kararı ile 2015 yılı için seçilen Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ve S.M.M.M. A.Ş.?nin seçimi ve yapılan sözleşmenin onaylanmasına oy birliği ile karar verildi.
- Yönetim Kurulu Başkanına ve Üyeleri ile Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin her birine aylık net 1.000TL?nin huzur hakkı olarak verilmesi önerilmiş olup, başkaca verilen bir önerge olmadığından verilen önerge oylamaya sunuldu ve bu husus oybirliğiyle kabul edildi.
Alınan Kararlar Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
Alınan Kararlar Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
Alınan Kararlar Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır

Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Nakit Temettü Ödenmeyecek